Hur Man Identifierar Falska Dejtingprofiler

10 Enkla Tips för Att Upptäcka Falska Profiler

I dagens digitala era, där "bots" och "AI" har gått från futuristiskt jargong till vardaglig verklighet, har mötet med falska profiler på dejtingsajter blivit alltför vanligt. FlingDoctors-teamet är här för att rusta dig med de verktyg och insikter som behövs för att navigera och motverka den ökande strömmen av botdriven trafik som du kan möta. Läs bara våra 10 tips om hur du identifierar en falsk dejtingprofil.

När började hon skicka meddelanden till dig?

Registrerade du dig och fick omedelbart 10 meddelanden från de hetaste kvinnorna på planeten? Ja, de är inte riktiga människor. Onlinedejting kan vara mycket snabbare än att gå till en bar för att träffa någon, men du måste fortfarande gå in i baren och hänga av din kappa, för att hålla fast vid bar-metaforen. Vi säger inte att ingen av dem är riktiga, men de som skickar en 500-ords uppsats efter att du registrerat dig för en minut sedan? Nej.

Vilka bilder använder hon?

Låt oss vara ärliga här, vanligtvis vet kvinnorna runt oss hur de ska presentera sig mycket bättre än den genomsnittliga mannen som du och jag. Så om hon ser fantastisk ut på bilden, bra för henne. Men ser hon ut som Miss Universe? Kommer alla hennes bilder direkt från en tidning? Chanserna är att hon inte är en riktig profil och någon kille bakom sin dator försöker ha lite kul.

unrealistic for dating site

Bara en bild av en vacker kvinna som inte har någon anledning att vara på en dejtingsajt. Om du ser henne... så vet du vad du ska göra.

Hur mycket information finns det på profilen?

Om du är seriös med att hitta någon online kommer du att göra ditt bästa för att presentera dig själv. Lägg till en fin bild, skriv några intressanta saker om dig själv på profilen, berätta för världen att du är helt inne i Ford '70s Mustangs. Så om hennes profil säger att hon är 19 och det är allt, fortsätt scrolla kompis. Å andra sidan, om hon har en 5000-ords uppsats om sina 19 år på denna planet på sin sida och listar varje intresse som dejtingsajten tillåter dig att tagga... det är en varningsflagg!

Vad är det med alla frågorna?

Det bästa sättet att lära känna någon är genom att ställa frågor, eller hur? Exakt! Så fråga på, men du behöver också svara på några frågor. Onlinedejting är en tvåvägs gata, så ge och ta. Om hon ställer alla frågorna och alltid undviker att svara på dina, fråga dig själv om hon är verklig eller fejk.

Har hon några aktuella bilder på sig själv just nu?

Alla använder sin bästa bild som kanske togs för 7 eller 8 år sedan, vem bryr sig! Du är fortfarande du, och vilken skillnad kommer det att göra. Men det skadar inte att be om en mer aktuell bild. Om hon inte har en i dagens moderna tid där varje enhet i princip är en fullfjädrad kamera, kan du föreställa dig varför det är så.

Old photo of a woman

Hon bröt benet tre gånger och hela hennes familj är på sjukhuset?

Om hon har lyckats fejka sig igenom alla 5 av de tidigare signalerna, ni har en fantastisk tid tillsammans, men varje gång du föreslår att ni ska träffas, kommer hon med en historia om en avliden släkting, ett brutet vishetsben eller en stulen bil, kanske hon inte är den hon utger sig för att vara. Det är möjligt att det finns en person bakom den profilen som arbetar för dejtingsajten, någon som spelar dig, eller ja, kanske är hon bara inte redo än. Men vårt förslag är att hitta någon annan.

Måste du betala med mynt?!

Faktum är att detta är något vi behöver klargöra, ja, det finns många dejtingsajter som hjälper till att koppla ihop människor genom att låta dem betala med mynt. Dessa dejtingsajter körs inte gratis eftersom de har serverkostnader, kundsupportkostnader, och du vet att Cupid också behöver tanka bränsle, eller hur? Vice versa, det finns också gratis dejtingappar med falska profiler och det finns massor av falska profiler på dejtingsajter med prenumerationer.

Glömde hon just ditt namn?

Föreställ dig att vara en bedragare och försöka få många människor att spendera pengar på din webbplats. Hur kan du hålla koll på alla människor du pratar med? Precis, det kan du inte. Så kom ihåg det när du måste berätta för din dejt för nionde gången att du har en 29-årig dotter och en hund som heter Timmy.

Låt oss stanna på den här sidan för alltid och evigt.

Många dejtingsajter vill att du fortsätter att spendera pengar på deras webbplats, så de anställer botar eller personer för att fortsätta fråga dig frågor och skjuta upp datumet. Men de försöker också eliminera alla sätt för dig att börja prata gratis på andra former av kommunikation. Du måste förmodligen spendera lite pengar på en dejtingsajt för att förbättra ditt kärleksliv, men efter att ha skickat 100 intima meddelanden till någon, kanske hon borde ge dig sitt nummer. Om inte, kanske är hon inte den rätta.

Hon reagerar snabbare än en röd trafiksignal.

Bots är överallt nu för tiden. Google, Microsoft, Yahoo och många andra stora företag arbetar för närvarande med AI-teknik som kanske eller kanske inte tar över världen, SkyNet-stil, inom en snar framtid. Så om du skickar henne ett meddelande från hjärtats botten och inom 1 mikrosekund skickar hon tillbaka en liten bok värd av text, det är Terminators flickvän.

fake robot chatting

Våra 3 bästa

Top 3 Användarval

Var lugn, du är i goda händer med dessa tre bästa alternativ.

SearchingForSingles

  1. Oavsett om du gillar oskyldig flirt eller långvariga relationer, tillgodoser SingleFlirt dina unika önskemål genom att erbjuda skräddarsydda alternativ som passar din livsstil.

LocalFlirt

  1. Upptäck den svenska romantikens värme på Minflirt - en välkomnande och inkluderande plattform som kopplar samman singlar lokalt och globalt. Med sitt användarvänliga gränssnitt och precisa matchningsalgoritmer säkerställer Minflirt att varje medlem hittar sin perfekta match.

SearchingForSingles

  1. Med miljontals medlemmar världen över, ansluter Victoria Milan dig med likasinnade individer lokalt och internationellt, vilket säkerställer en mångsidig pool av potentiella kontakter.

3

OnlyFlirts logo

OnlyFlirts

  1. Perfectly optimised for mobile but no app
  2. 80 Free credits for new users
  3. All pictures viewable for free